Tæt ved vandet

Flotte sejlskibe

M/S Helge


Lotus Belle Glamping


Smuk udsigt

Velkommen - Bem-Vindo!

 

God kundeservice er min passion


Mit navn er Maria Da Silva - jeg er fra Madeira og kom til Danmark i 1985.

 

Jeg er lejrchef her på campingpladsen og har siden 1999 budt gæster velkommen på min eksotiske oase lige ned til Svendborg Sund på Fyn.

 

Jeg arbejder hele tiden efter at skabe en helt særlig og unik atmosfære og sætter en stor ære i at sikre dig de bedste rammer for en uforglemmelig ferie.

Svendborg

- her sker der altid noget !

 

Klik her og se hvad du kan opleve i Svendborg - en af Danmarks hyggeligste handelsbyer :-)

 

Svendborg er kendt som Sydfyns hovedstad. En hyggelig købstad, der ligger som porten til Det sydfynske Øhav. Et øhav i verdensklasse, som kan nydes på utallige måder: i kajak, ombord på et sejlskib, ombord på veteranskibet M/S Helge, på dykkertur eller set fra land på de smukke vandreruter langs kysterne. 

Glamping med udsigt til Svendborg Sund!

      - se billeder og videoer !
På vore bedste pladser har vi opstillet 6 Lotus Belle bomuldstelte med direkte panorama-udsigt til Svendborg Sund, hvor du ser sejlbåde, træskibe og veteranskibet M/S Helge.
Teltene er store, lyse og høje og har en dejlig dobbeltseng og bløde lænestole. Der er en stor terrasse med grill og køleskab.Hygge og afslapning med dine nærmeste

i fred og ro og skøn natur ?

Veteranskibet M/S Helge

 

 På tur med M/S Helge hele sommeren igennem - køb billet i receptionen.


Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborg Sund fra den smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne. 

 

Gå ombord på skibet fra bådebroen lige ved campingspladsen. Klik på billedet og se fartplanerne for M/S Helge samt billetpriserne.