Tåsinge og sydfyn er som skabt til smukke cykelture

Tåsinge er som skabt til cykelture i den smukke natur og på de små veje med kun lidt trafik. Fra cykelsadlen får du det hele med; vinden, duften, lydene og alle detaljerne i de naturskønne omgivelser. Kig ind til Maria i receptionen og få nogle gode turforslag - her til højre kan du se en af turene.

På dette link kan du finde masser af informationer om cykelruter på Fyn !Leje af cykler


Jeg samarbejder med Fri Bike Shop i Svendborg omkring udlejning af cykler. Jeg har 4 alm. cykler, som du kan leje direkte hos mig. Hvis du får behov for leje af flere cykler - også el-cykler, så finder jeg en løsning sammen med Fri Bike Shop - ring gerne nogle dage i forvejen.

Her er de cykler, som du kan leje direkte hos mig:


4 alm. cykler.
Pris pr. dag kr. 150/cykel
Hvis du ikke er gæst på campingpladsen skal du betale et depositum på kr. 500.


Tekniske spørgsmål rettes til Fri Bike Shop i Svendborg på telefon nr. 20912767

Maria's favorit-rute, 16 km


Tag på en hyggelig cykeltur med familien langs vandet og gennem skoven på min smukke ø - Tåsinge. Min yndlingstur starter på Svendborg Sund Camping, hvor du cykler til Valdemars Slot. Slottet har slået dørene op til det private hjem ligesom du kan besøge trofæ-museet eller tage et spil minigolf. Tag videre gennem den smukke Nørreskov og find mindestenen for Elvira Madigan og Sixten Sparre. Derefter anbefaler jeg, at du besøger Bregninge Kirke på toppen af Tåsinge, hvor du har en fantastisk udsigt over det sydfynske øhav fra kirketårnet. Turen hjem til campingpladsen klares nemt – da du næsten kan trille hjem i frigear. Den samlede tur er cirka 16 km – rigtig god tur!

Læs også her om dine muligheder for fiskerikajak og vandreture!

 

 

 

Cykelruten "Tåsinge Rundt" - 34 km.

 

Tryk på kortet for nærmere information 

 

 

Den skønne natur

Cykel1
Cykel
Elvira
Natur
Cykel udlejning galleri EL
Cykel Udlejning galleri