Oplevelser i Svendborg og omegn.

 

          Kulturnaut   

   Klik på et af de 2 logoer og få et overblik over oplevelser på Sydfyn :-)   

 

Oplevelser på Svendborg Sund Camping

 

Det er vores erfaring, at de voksne sætter pris på den rolige og afslappende atmosfære ved vandet, samt gåture på pladsen og i den fredede natur, der omgiver den. 

Pinselørdag har vi grill-arrangement på terrassen. Hver torsdag i højsæsonen har vi hyggeaften med grillmad fra slagteren og levende musik. En god aften hvor der snakkes, danses og man nyder panoramaudsigten og solnedgangen fra terrassen. I juni og i august har vi sykursus med Hauzfrau.

Fra bådebroen afgår Veteranfærgen ”Helge” flere gange om dagen i perioden maj – september, hvor du kan nyde det smukke Svendborg Sund. Besøg også Svendborgs hyggelige og spændende gågademiljøer - Svendborg er en rigtig hyggelig handelsby !


Sykursus med Hauzfrau !Afholdes i Stråhatten den 15-16 august 2023. Snup 2 herlige feriedage og sy din helt egen mini garderobe i selskab med Hauzfrau.
Måske du allerede drømmer om at bruge lidt af din fritid på at tænke på dig selv - her har du et 2 dages kursus hvor du kan nyde at have tid til at fordybe dig i kreativitet - OG tage din campingvogn med eller booke en hytte eller glampingtelt.
På dette kursus får du et personligt kjolemønster til fast stof, et personligt mønster til strækstof og et mønster til lige præcis den kjole du vil sy på dagen. Du kan også vælge at sy en kjole den ene dag og en nederdel, bluse, jakke eller sommersag den anden dag - du bestemmer - og jeg laver mønstrene til dig lige præcis efter dine egne mål.
Kurset foregår i "Stråhatten", hvor vi uforstyrret kan lade symaskinerne snurre. Kurset er uden overnatning - overnatning kan bookes med 15% rabat ved direkte henvendelse til Maria på 21720913. Du får serveret morgenkaffe og en let frokost - og så nørder vi igennem hele dagen med mønstre, syteknikker og det hele krydret med højt humør.

ALLE kan deltage - nybegyndere som erfarne.

Kurset kører 10-18 begge dage og bookes ved at klikke på billedet herover.


"Elsker Saunagus" v/Jane og Per

 


Vi får besøg af Jane og Per den 11. juni + 9. juli + 2. august. Book her  :   www.elskersaunagus.dk/booking

 

Det er Mand, kone og makkerpar med mod på livet.

De er SaunaGus Mestre og de elsker saunagus.

De er begge etablerede iværksættere fra hver deres fagområde.

 

Jane driver kursusvirksomhed indenfor kreative fag hauzfrau.dk og er uddannet Stress Coach.

 

Per er musiker, eventmanager og hamp pioner.

 

Gennem flere år er sund livsstil blevet deres fælles passion og drivkraft i hverdagen, og har bla. udmøntet sig i foredraget Nu Det Nu - Tag Fat om Livet.

 

"Elsker Saunagus" er en forlængelse af deres egen måde at leve sundere og bedre på, og deres måde at dele glæden ved kulde-, varme- og aromaterapi med flere.

 

Ud over foredrag, kreative kurser og saunagus, tilbyder de desuden oplevelser i form af musikalske events, yoga, vildmarksbad, outdoor fitness, mad på bål.


Trampoliner - Jumping Fitness

 


Hver tirsdag og torsdag fra kl. 09-10 står vi klar med Jumping Fitness på trampolin på Svendborg Sund Camping - alle er velkommen.

Det er sjovt, der er god cardio træning med høj god musik, der giver sved på pande og masser af energi .

Tilmeld dig via sms på mobil nr. 60152332. Det koster 50 kr. pr gang og betales via mobilepay det samme nummer !

Vi ses!

Cristina, Jumping Fitness Svendborg 
Sankt Hans aften, den 23. juni 2023


Kl. 18.00 - Grill-arrangement fra slagteren

Kl. 21.00 - Bålet tændes + Midsommervise - Bål aflyses muligvis

Rasmus Lyberth med band den 3. august 2023


Igen i år har vi den store glæde at få besøg af vor gode ven Rasmus, som samler et band til en musikalsk hyggeaften i min oase her ved Vindebyøre :-)

Fra kl. 18 tilbyder slagteren grill-mad og du kan købe drikkelse.

Herefter nyder vi Rasmus' musikalske univers fyldt med varme og glæde og glemmer for en stund alt om hverdagen - mens vi nyder musikken, Svendborg Sund og solnedgangen.
Grill- og livemusik i højsæsonen


Hver torsdag aften i højsæsonen tilbyder vi hygge med live musik samt dejlig grill-mad - vi hygger hele aftenen og nyder solnedgangen.
 
Vi har arrangement følgende torsdage : 13 + 20 + 27. juli og den 4. august. Michael Klinke m/band spiller den 20. juli og den 27. juli. Rasmus Lyberth m/band spiller den 3. august.
Vi starter kl. 18.00 og husk at bestille maden senest kl. 12 i receptionen. Du afregner direkte med slagteren og husk venligst kontanter eller mobilepay.Tour de Campingplads i højsæsonen


Det er bare så hyggeligt at køre rundt på pladsen på min lille traktor John Deere og min lille vogn med vognen fyldt med glade børn - som vil hjælpe mig. Når vejret er fint så kom op til receptionen cirka klokken 17 - så kører vi en tur.

Mange dejlige hyggestunder for børn

Maria traktor
Dyrefold
Bål
Bådebroen
Bål3
Børneaktiviteter

Børnevenlig campingplads i Svendborg, Fyn

 

Hvis du er på udkig efter en børnevenlig campingplads til sommerferien eller en forlænget weekend, bør du kigge nærmere på Svendborg Sund Camping, som ligger i naturskønne omgivelser på Fyn.  Danmark er beriget med mange skønne campingpladser, men Svendborg Sund Camping byder på det hele – det er børnevenligt, har en skøn natur, vandet et stenkast derfra og masser af plads at boltre sig på. Derudover er tillader vi også husdyr.

 

Børneaktiviteter

 

Her er aktiviteter til alle aldersgrupper. Vi tilbyder et væld af børneaktiviteter og på pladsen kan børnene få glæde af følgende aktiviteter:

 

·         Legeplads med gynger, rutchebane og hoppepude

·         Boldbane, bordtennis

·         Kaniner og fugle

·         Børnevenlig strand med lavt badevand

·         Bådebro, hvor børnene kan fange krabber året rundt

.         Svendborg Sund, hvor du kan samle alm. muslinger og hjertemuslinger til en dejlig middag - hent en opskrift hos Maria

 

Campingpladsen kan også byde på nye legekammerater for de små, naturoplevelser og masser af sjov ved vandet. I løbet af ferien vil der også være mulighed for hyggelige grillaftener, lejrbål med snobrød, klovnefestival og masser af musik og teater i gaderne.

 

Skønt område på Fyn

 

Placeringen ved Svendborg, gør det let for familierne at udforske det omkringliggende område. Svendborg er en hyggelig havneby, hvor der er et rigt handelsliv, specielt i sommerperioden. Her summer det af liv og glæde og der findes mange spændende kulturoplevelser i området. Herudover er der en masse spændende ting at foretage sig rundt på skønne Fyn. 

 

Søger du en børnevenlig campingplads, hvor husdyr er tilladt?

 

Vil du høre mere om min børnevenlige campingplads, så er du meget velkommen til at ringe på +45 21720913 eller skrive på 

maria@svendborgsund-camping.dk. Jeg glæder mig til at høre fra jer!


Læs også her om dine muligheder for fiskeri, kajak, vandreture og cykelture!