Oplevelser i Svendborg og omegn.

 

   

   
   (Kulturnaut)


 Klik på et af de 2 logoer og få et overblik over masser af spændende oplevelser på Sydfyn :-) 

 

 

Oplevelser på Svendborg Sund Camping

 

Det er vores erfaring, at de voksne sætter pris på den rolige og afslappende atmosfære ved vandet, samt gåture på pladsen og i den fredede natur, der omgiver den. 

Pinselørdag har vi grill-arrangement og du kan hygge dig med at danse salsa - vi har traditionen tro besøg af Michael fra Vikingos Coloritos.

Hver torsdag i højsæsonen har vi hyggeaften med grillmad fra slagteren og levende musik. En god aften hvor der snakkes, danses og man nyder panoramaudsigten og solnedgangen fra terrassen.

Fra bådebroen afgår Veteranfærgen ”Helge” flere gange om dagen i perioden maj – september, enten ud til Valdemars Slot og deres spændende museer eller koncerter. Besøg også Svendborgs hyggelige og spændende gågademiljøer - Svendborg er netop kåret som Danmarks hyggeligste handelsby !


Salsa pinselørdag


Pinselørdag kan du danse salsa på vor terasse direkte ved Svendborg Sund.

”Salsadoktoren” Michael Rosenørn går foran med sine energiske instrukser og
skaber glæde og sætter skub i salsa-dansen.

Den populære salsa er opstået på Cuba, den energiske samba
er fra Brasilien og zumba er en blanding af det hele.
Dansetrinene giver gløder under danseskoene og smyger sig
ind i hofteledene på den varmest tænkelige måde.

Vi starter kl. 18, hvor slagter Peter Svendsen tilbyder dejlig grill-menu.
Husk at bestille maden senest kl. 12 i receptionen.
Du afregner direkte med slagteren og husk venligst kontanter eller mobilepay.
Sankt Hans aften, den 23. juni 2022

Kl. 18.00 - Grill-arrangement fra slagteren


Kl. 21.00 - Bålet tændes + MidsommerviseRasmus Lyberth med band den 4. august 2022 - 10 års jubilæumskoncert

Igen i år har vi den store glæde at få besøg af vor gode ven Rasmus, som samler et band til en musikalsk hyggeaften i min oase her ved Vindebyøre :-)

Fra kl. 18 tilbyder slagteren grill-mad og du kan købe drikkelse.
 

Herefter nyder vi Rasmus' musikalske univers fyldt med varme og glæde og glemmer for en stund alt om hverdagen - mens vi nyder musikken, Svendborg Sund og solnedgangen.
Grill- og livemusik i højsæsonen

Hver torsdag aften i højsæsonen tilbyder vi hygge med live musik samt dejlig grill-mad fra slagter Peter Svendsen - vi hygger hele aftenen og nyder solnedgangen.
 
Vi har arrangement følgende torsdage : 14 + 21+ 28. juli og den 4. august. Skotske Bob Ferguson spiller den 14. juli. Michael Klinke m/band spiller den 21. juli og den 28. juli. Rasmus Lyberth m/band spiller den 4. august.
Vi starter kl. 18.00 og husk at bestille maden senest kl. 12 i receptionen. Du afregner direkte med slagteren og husk venligst kontanter eller mobilepay.Tour de Campingplads i højsæsonen

Det er bare så hyggeligt at køre rundt på pladsen på min lille traktor John Deere og min lille vogn med vognen fyldt med glade børn - som vil hjælpe mig. Når vejret er fint så kom op til receptionen cirka klokken 17 - så kører vi en tur.


Mange dejlige hyggestunder for børn

Maria traktor
Dyrefold
Bål
Bådebroen
Bål3
Børneaktiviteter

Børnevenlig campingplads i Svendborg, Fyn

 

Hvis du er på udkig efter en børnevenlig campingplads til sommerferien eller en forlænget weekend, bør du kigge nærmere på Svendborg Sund Camping, som ligger i naturskønne omgivelser på Fyn.  Danmark er beriget med mange skønne campingpladser, men Svendborg Sund Camping byder på det hele – det er børnevenligt, har en skøn natur, vandet et stenkast derfra og masser af plads at boltre sig på. Derudover er tillader vi også husdyr.

 

Børneaktiviteter

 

Her er aktiviteter til alle aldersgrupper. Vi tilbyder et væld af børneaktiviteter og på pladsen kan børnene få glæde af følgende aktiviteter:

 

·         Legeplads med gynger, rutchebane og hoppepude

·         Boldbane, bordtennis

·         Kaniner og fugle

·         Børnevenlig strand med lavt badevand

·         Bådebro, hvor børnene kan fange krabber året rundt

.         Svendborg Sund, hvor du kan samle alm. muslinger og hjertemuslinger til en dejlig middag - hent en opskrift hos Maria

 

Campingpladsen kan også byde på nye legekammerater for de små, naturoplevelser og masser af sjov ved vandet. I løbet af ferien vil der også være mulighed for hyggelige grillaftener, lejrbål med snobrød, klovnefestival og masser af musik og teater i gaderne.

 

Skønt område på Fyn

 

Placeringen ved Svendborg, gør det let for familierne at udforske det omkringliggende område. Svendborg er en hyggelig havneby, hvor der er et rigt handelsliv, specielt i sommerperioden. Her summer det af liv og glæde og der findes mange spændende kulturoplevelser i området. Herudover er der en masse spændende ting at foretage sig rundt på skønne Fyn. 

 

Søger du en børnevenlig campingplads, hvor husdyr er tilladt?

 

Vil du høre mere om min børnevenlige campingplads, så er du meget velkommen til at ringe på +45 21720913 eller skrive på 

maria@svendborgsund-camping.dk. Jeg glæder mig til at høre fra jer!


Læs også her om dine muligheder for fiskeri, kajak, vandreture og cykelture!