Hytteferie HOS MARIA DA SILVA - DIREKTE TIL SVENDBORG SUND

  

Din vært er lejrchef Maria da Silva


Maria's passion er at yde bedst mulig service til sine gæster. Du kan altid ringe til hende eller hilse på hende i receptionen. Hun er desuden tit rundt på pladsen, hvor du er velkommen til at kontakte hende. Hun kan bl.a. hjælpe med informationer om lokalområdet og adgang til det sydfynske øhav samt muligheden for at tage en sejltur med M/S Helge, som anløber campingpladsen.

 

De 13 hytter nær den smukke fynske natur

 

Jeg har 5 store hytter med eget køkken, bad og toilet. Jeg har 8 små hytter med te-køkken, hvor du benytter servicebygningen med køkken, bad, toilet og opholdsstue. Een af disse små hytter har eget toilet.


4 af hyggerne ligger med udsigt over mark og skov, hvor du er tæt på naturen og rigt fugleliv.

 

Store hytter - 5 stk.


Store hytter på 25 kvm med eget køkken og bad. Desuden er der en fin terrasse med bord og bænk. Se billede af hytten nedenfor.

Der er fuldt udstyret køkken, brusebad, værelse med dobbeltseng, værelse med køjeseng til 2 personer og hems med 2 sovepladser. Der er dyner og hovedpude - du medbringer selv linned. Der er fjernsyn og gratis WIFI.


Små hytter - 8 stk


Små hytter på 16 kvm. Det er lyse og praktisk indrettede 1-rums hytter med 4-6 sengepladser – sovesofa (dobbeltseng), 2 køjepladser og en hems med 2 pladser. Udover ovennævnte standardudstyr har disse hytter indlagt koldt vand og elvarme og et lille te-køkken. Der er dyner og hovedpuder - du medbringer selv linned. Der er gratis WIFI.

En af de 8 små hytter har eget toilet.


Hytter

Hyttebyen - 13 hytter
Hyttebyen
Hytte stor - 25 kvm
Stor hytte - Terrasse
Stor hytte - Stue + hems
Stor hytte - køkken/stue
Stor hytte - sovevær. m/dobbeltseng
Stor hytte - badeværelse
Stor hytte - hems
Lille hytte m/toilet - 20 kvm - 2 person + hems
Lille hytte m/toilet - 20 kvm - 2 person + hems
Små hytter - 16 kvm - 4-6 personer